Sløyfeshop.com by E.L Cravatte
  • Eksperten siden 2004
  • 30 dagers returrett
  • Også for forretningsordrer
  • Trygg netthandel

Hvordan knyter jeg min sløyfe?

Hvordan knyter jeg min sløyfe?

Hvordan knyter jeg min sløyfe?

Hvordan knyter jeg min sløyfe? Fest eller galla står for døren og du er eier av en uknyttet sløyfe. Det perfekte accessories for en ekte gentleman. Du viser at du har stil og at antrekket ditt er godt planlagt. Knytte en sløyfe er noe man må øve på for å få det beste resultatet. Tålmodighet og øvelse gjør mester!

Filmen på YouTube går mest sannsynlig for fort for deg, så vi har laget en tegnet instruksjon på hvordan man knyter en sløyfe. Begynn ikke å øv den samme dagen du trenger å bruke sløyfen, da det vil ta deg cirka 10 minutter å knyte sløyfen. Øv i god tid i forveien.

Hvordan knyter jeg min sløyfe?

Sløyfe en Knytte steg for steg

Bilder sier mer enn ord, spesielt når deg gjelder en instruksjon på å knytte en sløyfe. Vi sparer deg derfor for en innviklet instruksjon og gir deg en link til Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=zD9SWgodiek

Mest sannsynlig er du glad det er en pauseknapp på din data. I denne videoen blir du å rynke  med pannen til du endelig får en "ahaa" opplevelse. Hold roen, dit øyeblikk kommer. Denne videoen har hatt så stor suksess at reklamefilmene som sendes før instruksjon starter også blir sett i fare for å gå glipp av noe.

Se resultatet! Det lønner seg å jobbe hardt. En perfekt sløyfe over smokingskjorten. Senere på kvelden kan dy knyte opp sløyfen å la den henge løst over skjortekragen. Du vil få blikk med sjalusi. Ja det stemmer, du har knyttet den perfekte sløyfen!

Instruksjon pa uknyttet sloyfe

Se også

Nye sloyfer med monster hos

Nye sløyfer med mønster hos sloyfeshop.com

Luksuriøse sløyfer fra Profuomo med gøyalt mønster og en vintage look, er lett å kombinere og matche trendene i de kommende sesongene. Matchende bukseseler er også tilgjengelig med disse sløyfene.

Sloyfe trenden for varen 2020

Sløyfe-trenden for våren 2020

Trenden som viser seg om igjen i 2020 for menn, er farger. Forskjellige myke toner, men også sterkere farger, og la oss ikke glemme metall, glans og glitter!

Rask levering. Andre gang jeg bestiller. Veldig fine skjerf og nydelig farge. Kan anbefales
Anne Britt Omsrud
Fast shipping, amazing quality. Over all very satisfied
Susanna

Ryddig og grei bestilling og levering.

Terje blomseth
Jeg er meget fornøyd med fargen som kvikker opp en 85-åring,
Gunnar Stavsøien

Helt Ok

Reidar B Eriksen
Jeg er meget fornøyd med varen jeg fikk
Inger Hegstad

Betale sikkert på nettet

×